پیتزا هندی

اگر علاقمند به پیتزاهای تند هستید، پیتزای هندی یک انتخاب خوب برای شما خواهد بود. پیتزا هندی همچون سایر غذاهای هندی پر از ادویه جات مختلف است. همچنین این پیتزا بسیار چرب است! برای تهیه پیتزا هندی باید این مواد را تهیه کنید: پودر کاری، زردچوبه، کره، روغن زیتون، پیاز باریک بریده شده، گوجه فرنگی باریک بریده شده، فلفل قرمز یا نارنجی باریک بریده شده، فلفل سیاه، گوشت گوسفندی چرخ شده، نعناع تازه ریز شده و پنیر بز و پنیر فتا.
نکته مهم در تهیه پیتزای هندی این است که برخلاف بسیاری از پیتزاها که پیاز به صورت خام اضافه می شود، برای پخت این پیتزا ابتدا پیاز بریده شده و همینطور فلفل قرمز یا نارنجی را سرخ می کنیم و همراه با گوشت چرخ کرده سرخ شده به مواد روی پیتزا اضافه می نماییم.
تکه بریده شده ای از پیتزای هندی را در تصویر مشاهده می کنید:

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد